Huisnummer

Klik op de link in de omschrijving om naar de website van het geselecteerde bedrijf te gaan.

Bedrijfsnaam Huisnr Omschrijving
Foto Benting 1 Fotografie en Vormgeving.
www.fotobenting.nl
Hygiëne groothandel 1a -
Proxcys BV 2 Proxcys, opgericht in 2003, ontwikkelt en produceert op maat gemaakte state-of-the-art Downstream Processing (DSP)-apparatuur die door grote internationale biofarmaceutische bedrijven wordt gebruikt om therapeutische eiwitten te produceren. Proxcys is 's werelds belangrijkste producent van hoogwaardige lagedruk cGMP-conforme radiale flowchromatografieapparatuur en wordt gekenmerkt door hoge kwaliteitsnormen en innovatieve, op maat gemaakte oplossingen.
www.proxcys.com/
Bed bij Pet 3 BedbijPet | Waar gastvrijheid meer is dan een slaapplaats.
www.bedbijpet.nl
Roel Barkhof CS 3 Roel Barkhof CS is een flexibel en onafhankelijk bureau voor communicatie-adviezen, public relations, media- en presentatietrainingen en organisatie van evenementen. Ook verzorgen wij professionele audiovisuele producties.
www.roelbarkhof.nl
Menicon BV 6 De Nederlandse tak van Menicon bestaat al ruim 45 jaar. Ons bedrijf, voorheen genaamd NKL Contactlenzen, is in 1974 opgericht als producent van harde contactlenzen. Gevestigd in Emmen produceren en leveren wij inmiddels veel meer dan alleen harde lenzen. Ook zachte maatwerk lenzen en Nachtlenzen® vervaardigen wij zelf. In 2006 werden we onderdeel van het Japanse Menicon. Sinds die tijd distribueren wij ook zachte disposable lenzen en lenzenvloeistoffen.
www.menicon.nl
Bouwkundigbureau v.d. Meer 7 -
Hansman Fotografeert 11 Wat ik ook doe of waar ik ook ben, de camera is altijd binnen handbereik. Er zijn altijd mooie momenten om vast te leggen. Speciaal licht, bijzondere luchten, speciale mensen of gebeurtenissen. Ik leg het graag vast. Ik ben al diverse jaren actief als fotograaf in Emmen & omgeving.
www.hansmanfotografeert.nl
Geraldine Otter 11 Bewegen is voorwaarde voor je dagelijks functioneren. Opstaan, douchen, fietsen, aan-en uitkleden, werken, auto rijden. Zonder bewegen gaat het niet. Maar wat als je lichaam niet mee werkt? Als bewegen tijdelijk of voor langere duur minder vanzelfsprekend is? Dan wil je zo snel mogelijk weer zonder pijn aan de slag. Daar help ik je graag bij.
www.geraldineotter.nl
Cross Point 12 Cross Point ontwikkelt en levert geintegreerde beveiligingssystemen voor de Retail in binnen- en buitenland. Het meest bekend zijn de artikelbeveiligingssystemen in winkels. Scherpe aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de branche en voortdurende concept- en productinnovatie vormen de belangrijkste pijlers voor de groei van onze onderneming. Vanuit de hoofdvestiging in Emmen hebben wij een sterke marktpositie in meer dan 60 landen verworven.
www.crosspoint.nl
Waanderweg 15 15 -
Ron Haans 16 Wat je fitnessdoel ook is, bij Ron Haans kun je 24/7 terecht bij 18 locaties in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel voor een zeer scherp tarief. Je kunt gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit fitnessapparatuur in onze fitnessruimtes, de nieuwste trends op het gebied van eGym en ons uitgebreide aanbod groepslessen. Daarnaast helpen we je op weg met persoonlijke begeleiding en kun je bij ons terecht voor fysiotherapie, diëtetiek, en meer!
www.ronhaans.nl
CSE Administratie Service 16 A CSE Administratie Service is een full-service accountantskantoor voor accountancy, belastingadvies, loonadministratie, administratieve dienstverlening, interim loonadministrateurs en interim-management. Vanuit het kantoor in Emmen richt CSE zich op alle soorten bedrijven en non profit instellingen. De momenteel 22 personeelsleden van CSE tonen zich -ieder in zijn eigen specialiteit- flexibel inzetbaar.
www.cseadmin.nl
HLB Nannen 16 B We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. We verdiepen ons in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Dat maakt dat HLB Nannen u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om u zorgen uit handen te nemen.
www.hlb.nl/nannen/
Harkink & Partners 18 -
Waanderweg 19 19 -
PEP-Wiersma 20 Psychologische expertise en psychotherapie. Klinisch psycholoog - psychotherapeutkinder- en jeugdpsycholoog specialist NIP.
www.pepwiersma.nl
E-Shopper Drenthe 20 Op zoek naar een gezellig uitje met vrienden of collega’s? Gooi je haar in de wind en ontdek de omgeving van Emmen op een e-chopper! Met een e-chopper rijdt je geruisloos over de straatstenen. Zo kun je gewoon lekker blijven kletsen met elkaar en ondertussen genieten van de natuur. Dat wordt een tocht om nooit meer te vergeten
www.e-chopperdrenthe.nl
Tandartspraktijk Mulder 22 Wij zijn gespecialiceerd in tandheelkundige implantaten en de klikprothese.
www.tandartspraktijkmulder.com
Reverse It 22 De enorme toename van mobile devices en software apps binnen de enterprise brengt nieuwe en complexe uitdagingen met zich mee. Zaken als productiviteit, uptime en security van organisaties staan onder druk. Het Mobile Device Management (MDM) platform van Reverse IT draagt bij aan het optimaliseren van uw operationele (IT) processen waardoor u efficiënt en effectief controle heeft op uw mobiele inventaris. Support tot aan de eindgebruiker met Mobile Managed Services.
http://www.reverse-it.net
Arck 23 Architect Hendrik F. Klinkhamer
http://www.arck.nl
Kids&Zoo 24 Kiest u voor Kids&Zoo dan kiest u voor professionele zorg voor uw kind(eren). De inrichting, gebruik van materialen, alles is aangepast aan de eisen die de overheid stelt aan het opvangen van kinderen. Wij zijn met name bijzonder trots op onze prachtige binnenspeelplaats, waar kinderen met slecht weer toch heerlijk de ruimte hebben om te spelen en bewegen.
www.kidsenzoo.nu
Waanderweg 26 - 30 26 - 30 Bedrijfsverzamelgebouw
Waanderweg 27 27 -
Wireless Value 30 A Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. Daarom ontwikkelt ons team van specialisten sinds jaar en dag betrouwbare meetsystemen waarmee bedrijven in meerdere marktgroepen hun processen optimaliseren. Het resultaat? Meer productiviteit, minder kosten en minder verspilling.
http://www.wirelessvalue.nl
Emco Groep 30 EMCO Groenvoorziening
www.emco-groep.nl
Unica 34 Unica is sterk in integrale dienstverlening. Wij luisteren eerst naar de wensen, behoeften en de ervaringen die onze opdrachtgevers hebben met hun gebouw(en). Vervolgens delen wij graag onze uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, industrie, beveiliging en installatietechniek. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.
www.unica.nl
Spark Holland 40 Instrumenten voor monstervoorbereiding Als expert op het gebied van vloeistofbehandeling en monstervoorbereiding ontwerpen en ontwikkelen wij hoogwaardige automatische monsternemers, pompen, ovens en andere geautomatiseerde modules voor vloeistofbehandeling.
www.sparkholland.com
JenS Security 40 Bij JenS Security bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van beveiliging. Wellicht wilt u beveiligers inhuren, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze videoregistratiekamer. Voor welke dienst u ook kiest: JenS Security is de beste keuze op het gebied van uw beveiligingsopdrachten.
www.jenssecurity.nl/
InDiv Solutions 40 Focus op Online!
Noem ons Bob, want wij zijn de bouwers. Wij bouwen de digitale toekomst voor onze klanten. De toekomst waarbij de focus ligt op online. Daarom helpen wij jou als ondernemer om (nóg) beter zichtbaar te zijn op het internet. Wij bieden alle oplossingen die het internet te bieden heeft. Onze belofte: Nooit achterop, altijd een stap vóór! Jij onderneemt, wij doen de rest!
www.indiv.nl
Leefstijlstraat 50 Vanuit de LeefstijlStraat wordt begeleiding geboden naar een gezonder leven. Hierbij wordt breed gekeken naar het onderwerp gezondheid, naar voorbeeld van het model van Positieve Gezondheid van Machteld Huber. Meedoen in de samenleving, het ervaren van zingeving en goed in je vel zitten zijn daarbij net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen. De ambitie van de LeefstijlStraat is: leefstijlbegeleiding op maat voor iedere inwoner van de regio.
www.deleefstijlstraat.nl
Lopharm B.V. 52 Totaal leverancier op gebied van sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging, bedrijfshulpverlening (BHV), eerste hulp bij ongelukken (EHBO) en praktijkinrichting. Specialist in massagetafels en accessoires.
www.lopharm.nl
Prince Technologies 62 Modulair, flexibel en geautomatiseerd: de toekomst van capillaire elektroforese. De toepassingen zijn eindeloos, met modules en programmeerbare parameters om te voldoen aan individuele behoeften voor een breed scala aan toepassingen.
www.princetechnologies.com
Sixty4 64 Bedrijfsverzamelgebouw
www.sixty4emmen.nl
Flow Ontwikkelwijs 68 We zijn een B3-school, ook wel staatsvrije school genoemd. Dat betekent dat we geen geld van de overheid ontvangen, maar wel dat we het onderwijs volgens onze idealen in kunnen richten. Hier mogen kinderen zich dan ook vanuit vrijheid ontwikkelen, binnen veilige grenzen. Flow Ontwikkelwijs is een community waarin ouders de verantwoordelijkheid terug nemen over de opvoeding van hun kinderen in een gelijkgestemde en ondersteunende leergemeenschap.
www.flowontwikkelwijs.nl
Waanderweg 72 72 -
Waanderweg 76 76 -
CDM-It 82 CDM-iT computers en webdesign is bedrijf dat zich sinds de oprichting in 1993 heeft bewezen als een stabiele en betrouwbare partner voor aanschaf en beheer van computers, servers en software. CDM-iT is begonnen als specialist in tekenkamerautomatisering, maar is inmiddels uitgegroeid tot full-service automatiseringspartner.
www.cdm-it.nl
Lehnberg Hoveniersbedrijf 84 Wij zijn een ambachtelijke onderneming die zich toelegt op hovenierswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Ons bedrijf is een echt hoveniersbedrijf gericht op tuin, woon-/werkomgeving en groenvoorziening. Groen, opstallen en verharding moeten in elkaar vloeien, daarom zijn onze speerpunten, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud daarop gericht. Ons kernpunt is en blijft een project dat opvalt en toch samenvalt met de omgeving.
www.lehnberg.nl
Harold van Putten BV 94 Wij speuren asbest of chroom 6 op, inspecteren dit, schatten het gevaar ervan in en begeleiden vervolgens het renovatietraject. Dit doen we met aandacht en passie. We werken zo nauwkeurig als maar kan en helpen daar waar nodig, bij zowel particulieren als bedrijven – groot en klein.
www.haroldvanputten.nl
Waanderweg 96 96 -
IoT Nederland 100 Een wereld van ongekende mogelijkheden... Internet of Things. Een golf van "Smart-devices" gaat voor een ware revolutie zorgen in uw huis, in uw auto, op uw werk, in uw bedrijf maar wellicht ook in uw producten en uw businessmodel. Hoe Smart kunnen wij uw omgeving en uw product maken?
www.iotnederland.nl
Waanderweg 102 102 -
Waanderweg 106 106 -
Waanderweg 110 110 -
Waanderweg 112 112 -
Keijzer Noorman advocaten 114 Keijzer Noorman advocaten richt zich voor­namelijk op dienst­verlening aan het midden- en klein­bedrijf en aan particu­lieren. We kunnen u op diverse rechtsgebieden adviseren en bijstaan.
www.keijzernoorman.nl
Realsupport 114 Real Support is een ICT dienstverlener, op het gebied van projectmanagement, business consultancy, SAP consultancy en SAP beheer. Real Support “Onderschat nooit de kracht van enthousiasme”.
www.realsupport.nl
Waanderweg 116 116 -
Kuper relatiegeschenken 118 Gespecialiseerd in het leveren van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij beschikken over eigen digitale printers en meerdere lasergraveermachines. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel, voor sommige artikelen binnen 48 uur en flexibel te kunnen leveren.
www.kuperrelatiegeschenken.nl
Zorgbureau eXtern 120 Zorgbureau Extern VOF adviseert, begeleidt en ondersteunt mensen met zorggerelateerde vragen. Vragen die betrekking hebben op chronische ziekte, ouderdom, verstandelijke -, lichamelijke - en/of psychische beperkingen en die herleidbaar zijn naar wettelijke regelingen als AWBZ, WMO en/of zorgverzekeringswet. Zorgbureau Extern clientondersteuning. Uw zorgcoach!
www.zorgbureauextern.nl
Albatros Indoor Golf 120 Altijd golf kunnen spelen onder optimale condities en op tijden die u graag wenst! Albatros Indoorgolf te Emmen biedt de golfspeler één van de betere spelsystemen op het terrein van indoorgolf. Naast veel trainingsaspecten, biedt het systeem ook talloze golfbanen, waarop u kunt spelen in veel spelvarianten.
www.albatrosindoorgolf.nl
Waanderweg 122 122 -
Smalbil Consultancy 124 SMALBIL Consultancy zet zich al meer dan vijftien jaar in om individuen en groepen beter te laten functioneren in hun werkomgeving.
www.smalbilconsultancy.nl
Waanderweg 126 126 -
De Riooldokter 128 Ongeacht het soort riool waarover u beschikt, voor al uw klussen kunt u terecht bij De Riooldokter. Van het reinigen en ontstoppen van leidingen tot het repareren van kapotte aansluitingen en het verhelpen van lekkages. Wij zijn opgeleid om een professionele diagnose te stellen en aan de hand hiervan reparaties en reinigingswerkzaamheden uit te voeren.
www.deriooldokter.nl
Old & Shabby 130 Brocante webwinkel Old&Shabby heeft naast brocante ook industriele, vintage en antieke items.
www.oldandshabby.nl
Galerie Dijkstra 130 -
Waanderweg 132 132 -
OPERA VII 134 OPERA VII is de werkplaats met bijbehorende galerie van beeldend kunstenaar Maarten van Leuken, waarin zijn werk permanent tentoongesteld wordt. Naast mijn schilderijen en mijn beelden houd ik me ook bezig met meubelontwerpen. De heftigheid van het bestaan wordt losgelaten op allerlei "dragers" door middel van "explosies" van kleur, vorm en beweging. De dragers kunnen doeken, objecten maar ook meubels zijn.
www.operavii.nl
Waanderweg 136 136 -
Cloud24 ICT BV 138 Cloud24 is gespecialiseerd in systeembeheer, Cloud-oplossingen, VoIP, hosting & security. We helpen bedrijven met automatisering in te zetten om hun doelen te bereiken, zodat automatisering geen doel op zich wordt. Door onze diverse dienstverlening zien wij onszelf als een totaalpartner op het gebied van automatisering.
www.cloud-24.nl
101 Solutions 138 Wij leveren een werkend remote monitoring systeem dat u alleen hoeft aan te sluiten. Met onze modulaire oplossing kunt u uw installaties 24/7 monitoren in combinatie met de mogelijkheid om op afstand een beveiligde verbinding te maken met uw MCU’s, controllers, regelaars, PLC’s en andere apparatuur.
www.101solutions.nl
Fightwear Shop 140 Fightwear Shop brengt u de beste MMA & Kick boks artikelen tegen scherpe prijzen, snelle levering met een zeer goede service. Een paar van onze bekende MMA merken zijn Hayabusa, Venum, PunchR™, Bad Boy, Twins, Muay, King en meer.
www.fightwearshop.eu
Atelier Helderrood 142 Atelier|Helderrood is de creatieve onderneming van Ellen Kroeze en Dick Lubbersen. Zij combineren het beeldend kunstenaarschap met het geven van cursussen, workshops en teambuildingsactiviteiten en het geven van advies en input op het gebied van communicatie, concept en creativiteit.
www.helderrood.nl
Atelier Abel 144 Activiteiten: workshops voor kinderen en volwassenen, kunsteducatie, creatieve projecten op basisscholen.
www.atelierabel.nl
Facebookpagina
Rens Architecten 146 Rens architecten bna is veelzijdig georiënteerd, waarbij niet de schaal van een project van belang is maar de kwaliteit ervan. Een gebouw met architectonische kwaliteiten voegt zich idealiter stedenbouwkundig in en heeft meerwaarde voor zijn omgeving. Hierbij komt het niet alleen aan op de samenstelling van volumes maar ook op de toegepaste detaillering en materialisering.
www.rensarchitecten.nl
Waanderweg 148 148 -
Het Kooklokaal 150 In Het Kooklokaal doe je alles zelf, of met elkaar. Tijdens een vier uur durende workshop neemt Rémonde je mee door culinaire werelddelen, de wereld rond. Je bereidt de gerechten, maakt netjes de borden op, kiest je dranken en geniet samen met je gezelschap van door jou zelfgemaakte gerechten. De lekkerste en leukste workshop doe je zelf.
www.hetkooklokaal.nl
Oost Makelaardij 152 Bij Oost Makelaardij vind je een groot aanbod woningen in Duitsland & Nederland. Daarnaast is Oost Makelaardij actief in het grensgebied van Emmen. Of u uw huis nu wilt verkopen of op zoek bent naar uw droomhuis; bij Oost Makelaardij bent u aan het juiste adres.
www.oostmakelaardij.nl
Vaktools 154 -
Studio Ellis 154 Of het nu gaat om grafische uitingen of bedrijfsstyling, samen maken we er iets moois van!
www.studioellis.nl/
MWO Select 156 Wij helpen mensen en organisaties succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Menselijk, betrokken, oprecht en gericht op resultaat zijn kenmerken die passen bij ons bureau. Wij zijn een organisatie van ondernemende mensen met een rijke expertise in de wereld van HR en bemiddeling van professionals in verschillende branches.
www.mwoselect.nl/
Waanderweg 158 158 -
MetCC 160 Vormgeving plus! Enthousiast, meedenkend en een tikje eigenwijs. Maar wel degelijk met beide voeten op de grond. Altijd op zoek naar de rode draad in uw communicatie. Wie bent u, wat wil uw doelgroep en waarmee kunt u zich onderscheiden? Opvallende vormgeving die bij u past en altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo nu en dan maak ik een knaller van een slogan, maak ik me druk over de bewegwijzering bij de entree, of fotografeer bij toeval dat ene treffende beeld. Vormgeving + noem ik dat.
www.metcc.nl
Waanderweg 162 162 -
Waanderweg 164 164 -
De Inrichter 166 De inrichter is een creatief bedrijf dat een verrassend interieurontwerp maakt voor bedrijven en voor particulieren. We maken een look en feel (moodboard), plattegrond, 3-d Visuals, kleur/behang/licht/raam en vloeren advies. Het liefst met een persoonlijke touch, iets dat je niet verwacht. Ook voor originele meubels en accessoires gaan wij graag zelf aan de slag.
www.deinrichter.nu
Mengelmoes 186 Kinderopvang Mengelmoes. Alle opvang onder één dak.
www.kinderopvang-mengelmoes.nl
De Runde 188 Heeft ruime ervaring met het uitvoeren van verschillende projecten. Wij kunnen met u meedenken, en proberen een oplossing voor uw klussen te vinden passend bij uw wensen. We bekijken elke klus individueel en komen natuurlijk persoonlijk langs om de klus op te nemen. Het voordeel hiervan is dat uw ideeën altijd aan bod komen en klussen goed worden afgesteld op uw voorkeuren.
www.derunde.nl
Massagepraktijk van Dijk 188 Sportmassage is een weldaad voor je lichaam. Het geeft ontspanning en tegelijkertijd energie. Niet voor niets laten veel topsporters zich masseren voordat ze gaan meedoen aan een wedstrijd.
www.massagevandijk.nl
IT Worxx 190 Wij omarmen jouw visie en vieren succes. Bij IT Worxx vindt je alles onder één dak, zodat je een duidelijk aanspreekpunt hebt voor al je ICT uitdagingen. Jouw organisatie is uniek en daarom bieden we meer dan alleen producten en diensten.
www.itworxx.nl
Popping Sport 194 Maak kennis met Fitness bij Popping Sport in Emmen. Waar je écht begeleid wordt. Om fitter, gezonder en/of slanker te worden.
www.poppingsport.nl
Notariskantoor Rosenbaum 196 Waarvoor stap je binnen bij een notariskantoor? Eigenlijk voor veel verschillende situaties. Bijvoorbeeld in persoonlijke gevallen als je te maken krijgt met een erfenis of als je je huis wilt verkopen. Ook zakelijk gezien komt de notaris regelmatig in beeld: bij statutenwijzigingen, bedrijfsovernames en bij overdracht van aandelen. De notaris en de juridisch medewerkers van Notariskantoor Rosenbaum geven je advies over al deze zaken.
www.notariskantoorrosenbaum.nl
UMCG Ambulancezorg 200 Wij brengen goede zorg naar mensen. Dat doen wij als RAV Drenthe en RAV Fryslân. Nu en in de toekomst!
www.umcgambulancezorg.nl