Alfabetisch

Klik op de bedrijfsnaam om naar de website van het desbetreffende bedrijf te gaan.

Bedrsnaam Huisnr Omschrijving
Atelier|Helderrood 142 Atelier|Helderrood is de creatieve onderneming van Ellen Kroeze en Dick Lubbersen. Zij combineren het beeldend kunstenaarschap met het geven van cursussen, workshops en teambuildingsactiviteiten en het geven van advies en input op het gebied van communicatie, concept en creativiteit.
Bouwkundigbureau v.d. Meer 7
Brust 64
Cross Point 12 Cross Point ontwikkelt en levert geintegreerde beveiligingssystemen voor de Retail in binnen- en buitenland. Het meest bekend zijn de artikelbeveiligingssystemen in winkels. Scherpe aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in de branche en voortdurende concept- en productinnovatie vormen de belangrijkste pijlers voor de groei van onze onderneming. Vanuit de hoofdvestiging in Emmen hebben wij een sterke marktpositie in meer dan 60 landen verworven.
CSE Administratie Service 16 A CSE Administratie Service is een full-service accountantskantoor voor accountancy, belastingadvies, loonadministratie, administratieve dienstverlening, interim loonadministrateurs en interim-management. Vanuit het kantoor in Emmen richt CSE zich op alle soorten bedrijven en non profit instellingen. De momenteel 22 personeelsleden van CSE tonen zich -ieder in zijn eigen specialiteit- flexibel inzetbaar.
D.P. Supply 50 D.P. Supply heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en vermarkting van ingredienten voor de levensmiddelen- en diervoederindustrie. Ons productenpakket bestaat zowel uit functionele als uit nutritionele concepten
De Inrichter 166 De inrichter is een creatief bedrijf dat een verrassend interieurontwerp maakt voor bedrijven en voor particulieren. We maken een look en feel (moodboard), plattegrond, 3-d Visuals, kleur/behang/licht/raam en vloeren advies. Het liefst met een persoonlijke touch, iets dat je niet verwacht. Ook voor originele meubels en accessoires gaan wij graag zelf aan de slag.
EasyFit Emmen 16 Sport met 100% flexibiliteit en Fitheids garantie Fit in 35 minuten. Wil je starten met sporten? Dan heeft Easy Fit Emmen voor jou de oplossing. Kies voor het Easy Fit Flexibel abonnement en begin met het behalen van je doelstellingen. Met het Easy Flexibel abonnement bepaal jij zelf hoe lang je lid blijft en heb je volledige flexibiliteit!
Foto Benting 1
Het Kooklokaal 150
Intelligent Investment Solutions BV 100 Ontwikkeling en verkoop van software en web-solutions voor beleggers, vermogensbeheerders en banken. Cursussen en lezingen op gebied van Technische Analyse, Handelspsychologie en Money Management.
IT Worxx 190
JenS Security 40 Bij JenS Security bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van beveiliging. Wellicht wilt u beveiligers inhuren, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze videoregistratiekamer. Voor welke dienst u ook kiest: JenS Security is de beste keuze op het gebied van uw beveiligingsopdrachten.
Keijzer Noorman advocaten 114
Kitty van der Klugt bno 160
Kuper relatiegeschenken 118
Lehnberg Hoveniersbedrijf 84
Lopharm B.V. 52 Totaal leverancier op gebied van sportverzorging, fysiotherapie, voetverzorging, bedrijfshulpverlening (BHV), eerste hulp bij ongelukken (EHBO) en praktijkinrichting. Specialist in massagetafels en accessoires.
Multicast 138 Webdesign - aanleg, onderhoud/beheer van uw (kantoor)automatisering - verkoop van servers, werkstations en randapparatuur.
Multicast Automatisering Emmen: Automatisering van begin tot eind.
Notariskantoor Rosenbaum 196
Oost Makelaardij VOF 162
OPERA VII 134
PEP-Wiersma 20 Psychologische expertise en psychotherapie.klinisch psycholoog - psychotherapeutkinder- en jeugdpsycholoog specialist NIP
Realsupport 114 Real Support is een ICT dienstverlener, op het gebied van projectmanagement, business consultancy, SAP consultancy en SAP beheer. Real Support “Onderschat nooit de kracht van enthousiasme”
ROOM ontwerp en bouwadvies 146 Voor alle fasen van het bouwproces , van Ontwerp tot Bouwbegeleiding. Creatieve ideeen en een klantvriendelijke benadering in combinatie met moderne Visualisatietechnieken is onze kracht!
Smalbil Consultancy 124
Studieboekencentrale 40
Vaktools 154
van Liere Media 2
Van Peer Slaapcomfort 162
Zorgbureau eXtern 120 Zorgbureau Extern VOF adviseert, begeleidt en ondersteunt mensen met zorggerelateerde vragen. Vragen die betrekking hebben op chronische ziekte, ouderdom, verstandelijke -, lichamelijke - en/of psychische beperkingen en die herleidbaar zijn naar wettelijke regelingen als AWBZ, WMO en/of zorgverzekeringswet.

Zorgbureau Extern clientondersteuning. -Uw zorgcoach!-