Nieuwsberichten

InDiv Hosting / InDiv Solutions

zo 08-03-2015, 22:20

InDiv wint ICTWaarborg Award voor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2015’ provincie Drenthe

Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg donderdag 5 maart 2015 opnieuw de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroep Zakelijke dienstverlener heeft InDiv Solutions B.V. de Award voor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2015’ van de provincie Drenthe in de wacht gesleept.

De ICTWaarborg Awards werden in Kasteel de Hooge Vuursche uitgereikt. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen in een sfeervolle ambiance onder begeleiding van een muzikaal optreden van Iris Kroes.

InDiv Solutions B.V. is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, zodat van een eervolle prestatie kan worden gesproken. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Tim de Zwart & Roy Koch van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van de bij haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.