Nieuwsberichten

InDiv Hosting / InDiv Solutions

ma 10-03-2014, 11:27

InDiv wint ICTWaarborg Award voor ‘Zakelijke Dienstverlener 2014’ provincie Drenthe

Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg 7 maart voor de tiende keer de ICTWaarborg Awards uit.
In de vakgroep ‘Zakelijke dienstverlener’ heeft InDiv Hosting / InDiv Solutions de Award voor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2014 van de provincie Drenthe’ in de wacht gesleept.

InDiv Hosting / InDiv Solutions is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, een mooie prestatie dus. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Roy Koch van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Over ICTWaarborg
ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ICT-producten en diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 1.300 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.