Nieuwsberichten

Gemeente Emmen

ma 20-01-2014, 13:27

Uitnodiging ontbijt met wethouder Arends

Als wethouder wil ik graag weten wat er speelt in uw bedrijfsomgeving. Daarom breng ik regelmatig een bezoek aan een bedrijf in de gemeente. Helaas is het voor mij ondoenlijk om alle bedrijven in de gemeente Emmen te bezoeken.

Om toch zoveel mogelijk vertegenwoordigers van bedrijven te ontmoeten ben ik voornemens om naast bedrijfsbezoeken ook ontmoetingen met vertegenwoordigers van bedrijven te laten plaatsvinden.

Daarom nodig ik u van harte uit op 6 februari van 7.30 tot 09.00 uur.
We kunnen deze ontmoeting laten plaatsvinden dankzij de gastvrijheid van Met Creatie en Communicatie, Waanderweg 160, Emmen.

Tijdens onze ontmoeting wil ik graag met u in gesprek over uw bedrijfsomgeving. Ook verzorgt de gastvrouw een presentatie over haar bedrijf. We doen dit tijdens een informeel ontbijt waar u in gesprek kunt gaan met elkaar, met mij en met de accountmanagers van de afdeling Economie en Werk van de gemeente Emmen.

Om in te kunnen schatten met hoeveel we die ochtend zijn, zodat we rekening kunnen houden met de catering, vraag ik u om u aan te melden via  www.emmen.nl/bedrijvenontmoeting.

afzender:

B.R. Arends, MPM
Wethouder Economische Zaken ca.

Klik hier voor downloaden pdf uitnodigingsbrief